Reisorganisaties


Creating Stories | Planet Downunder
Bij Planet Downunder boek je jouw reis op maat naar ’het land van de witte wolk’, Nieuw-Zeeland. Een buitengewoon land vol adembenemend mooie natuur, rust, ruimte en uiterst vriendelijke inwoners. Nieuw-Zeeland biedt een verscheidenheid aan landschappen en heeft niet voor niets al jaren de reputatie één van de meest indrukwekkende landen ter wereld te zijn. Ontdek de idyllische kustplaatsen, weelderige fjordlandschappen, vulkanen en oerbossen.
Je kunt bij Creating Stories | Planet Downunder terecht voor individuele autorondreizen, campervakanties, groepsreizen, wandelreizen, autorondreizen met 4x4, excursies, cruises en nog veel meer. Reizen in een rustig tempo en zo veel mogelijk van je omgeving ontdekken, is ons uitgangspunt. Wij kunnen je precies vertellen welke plekken je echt niet mag overslaan.

Bezoek de website

Riksja Nieuw-Zeeland. Bouw je eigen Nieuw Zeeland reis
Riksja Nieuw-Zeeland is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. We reizen het liefst de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden. Bij Riksja Nieuw-Zeeland helpen Leonie, Ellen en Jorien je graag met advies over de slimste route, vlucht en huurauto en vertellen we eerlijk wat je kan verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een vermoeiende rit, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Vanuit onze eigen ervaring en passie maken we je graag enthousiast.

Bezoek de website

333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Nieuw-Zeeland wordt door veel reizigers gezien als het mooiste land ter wereld. Er is zoveel te zien en te ontdekken! Kies je voor het meer compacte Noordereiland, of het uitgestrekte Zuidereiland? Van gletsjers en fjorden tot geothermische bronnen en Maori-dorpen? Elk eiland en elke regio heeft zijn eigen hoogtepunten.
Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke vakantie naar Nieuw Zeeland. Kies uit onze zorgvuldig samengestelde individuele reizen of stel jouw unieke droomvakantie op maat samen met onze Nieuw Zeeland experts.

Bezoek de website

SRC Reizen, laat je méér zien
Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? Wilt u niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive, een privéreis of een maatreis van SRC. Want op onze reizen ziet u méér van de wereld! Door de enthousiaste verhalen van onze reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven.

Bezoek de website

Sawadee. Vakanties voor reizigers
Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden.
Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.
Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Bezoek de website.

Sunny Cars. Auto huur Nieuw-Zeeland
Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur. In Nederland is Sunny Cars ruim 20 jaar actief en door haar onderscheidende aanpak binnen de autohuurbranche al geruime tijd marktleider. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all-inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ’gedoe’ of ’vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.

Bezoek de website.

Reisgidsen en kaarten

Reisboekwinkel de Zwerver
Reisboekwinkel de Zwerver heeft een zeer compleet online aanbod reisgidsen en landkaarten van vrijwel elk land ter wereld! Van een Lonely planet van Australië tot een wandelkaart van IJsland.
Kortom een walhalla voor de reiziger die zich perfect wil voorbereiden op vakantie of reis.
In de zeer overzichtelijke en snelle webshop met meer dan 15.000 artikelen kan je gemakkelijk je weg vinden naar de juiste reisgids of landkaart. Afrekenen kan eenvoudig via IDEAL of Creditcard.
Bestelde artikelen worden wereldwijd snel uit voorraad geleverd.

Bezoek de website.

Visumvrij naar Nieuw-Zeeland reizen is niet meer mogelijk vanaf 1 oktober 2019.
Vraag nu een Visum / NZeTA aan.

Algemene links Nieuw-Zeeland:

Newzealand.govt.nz - New Zealand Government

Newzealand.com - New Zealand

Tourism.net.nz - New Zealand Tourism Guide

Tourismnewzealand.com - Tourism New Zealand

Backpackerboard.co.nz - New Zealand’s largest online portal for backpacking

New Zealand Wikitravel - Wikitravel

Nieuw Zeeland - Wikipedia

Teara.govt.nz - The Encyclopedia of New Zealand